Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Σύντομο Ιστορικό

Η εταιρεία Μ. Κανατσιόπουλος NEWPLAN ΑΕ  ξεκίνησε την πορεία της ως ατομική επιχείρηση το 1972 με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία πλαστικών δαπέδων, μοκετών και ταπετσαριών. Από το 1993 η εταιρία μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 2000m2 στην ΒΙ.ΠΕ. Καβαλαρίου στον Λαγκαδά Θες/νίκης. Tο 2004 λόγω της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρίας επεκτάθηκε με δεύτερο αποθηκευτικό χώρο αγοράζοντας διπλανή έκταση αποκτώντας συνολικές αποθηκευτικές εγκαταστάσεις 4.000m2. Σήμερα, 46 χρόνια μετά η εταιρεία αριθμεί 25 άτομα μόνιμο προσωπικό, πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας παραμένει ο κος Μιχάλης Κανατσιόπουλος ενώ η νέα γενιά έχει μπει στην εταιρεία και συνεχίζει την ήδη επιτυχημένη πορεία της.

Προϊόντα  - Τεχνογνωσία

Η εταιρεία ασχολείται με την εισαγωγή, την εμπορία και την εξαγωγή ειδών επένδυσης δαπέδου και τοίχου, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Οι λύσεις εσωτερικού χώρου περιλαμβάνουν βινυλικά δάπεδα (βινυλικές λωρίδες), Laminate πατώματα, ξύλινα πατώματα καθώς και δάπεδα ειδικών προδιαγραφών, όπως πλαστικά δάπεδα PVC. Ακόμη, για την διακόσμηση του δαπέδου υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε χαλιά και μοκέτες. Τέλος, για την διακόσμηση του τοίχου, υπάρχει πληθώρα φωτοταπετσαριών, ταπετσαριών και ειδών διακόσμησης παιδικού δωματίου. Οι λύσεις εξωτερικού χώρου περιλαμβάνουν διάφορα είδη συνθετικού χλοοτάπητα, καθώς και WPC σανίδες για την κατασκευή ενός deck ή την περίφραξη του σπιτιού σας. Η εταιρεία, μετρώντας 30 χρόνια στον χώρο, έχει εξειδικευτεί στην προετοιμασία όλων αυτών των υλικών πριν την τοποθέτηση, καθώς επίσης και στην σωστή προετοιμασία για την μεταφορά τους.

Δίκτυο Συνεργατών

Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Έτσι,το πανελλαδικό δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών με εξειδίκευση στην εγκατάσταση και τοποθέτηση των προϊόντων μας, έρχεται να συμβάλλει ώστε να σας παρέχουμε ένα, αισθητικά και χρηστικά, άρτιο αποτέλεσμα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς και πως μπορούμε να συνεργαστούμε;

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ